Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Oproštaj od Seada Huremovića, bivšeg dugogodišnjeg ravnatelja Srednje škole Novska

 

Tugu i bol osjetili smo zadnjeg radnog mjeseca prosinca nakon što smo čuli da je preminuo bivši dugogodišnji ravnatelj Srednje škole Novska Sead Huremović.

 

Sead Huremović rođen je 17. kolovoza 1949. godine u Bosanskoj Gradiški. Osnovnu i srednju školu (gimnaziju) završio je u Kostajnici. Fiziku i tehničko obrazovanje diplomirao je na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu, a u Rijeci je na Pedagoškom fakultetu završio Proizvodno-tehničko obrazovanje. Od 1978. godine radi u Srednjoj školi Novska (tada se zvao Srednjoškolski centar Novska) predavajući PTO i Fiziku. Nakon deset godina imenovan je pomoćnikom ravnatelja, a ubrzo (1991.) imenovan je kao vršitelj dužnosti ravnatelja.

Tešku ratnu godinu proveo je s učenicima i kolegama u Zaboku vodeći brigu o njima.

 

Za ravnatelja Srednje škole Novska izabran je 30. lipnja 2000. godine. Od tada pa sve do umirovljenja 31. kolovoza 2014. godine vršio je ovu važnu dužnost, a Srednja škola Novska dobila je mnoga priznanja za vrijeme njegova mandata.

 

Svi smo ga poznavali kao moralnu, odgovornu, ali i duhovitu osobu kojoj je na prvom mjestu bio čovjek, bilo da je to kolega profesor, član kolektiva, ili učenik. Bio je susretljiv, uvijek spreman saslušati i pomoći, strpljiv i društven. Dok je radio u nastavi, ali i kao ravnatelj, bio je omiljen i kod učenika.

 

                                                                                                                   Neka mu je laka hrvatska zemlja!

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr