Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Veroniki Muraji dodijeljena sportska stipendija

 

Dinamova zaklada Nema predaje odlučila je u aktualnoj školskoj i akademskoj godini pružiti financijsku podršku za desetero mladih, uspješnih i talentiranih učenika i studenata koji se aktivno bave sportom. Ideja pokretanja natječaja za stipendije jest želja da se nagradi trud, zalaganje i uspješnost mladih ljudi, a ujedno uz financijsku potporu olakša školovanja i bavljenje sportom.

Naša učenica Veronika Muraja, maturantica gimnazijskog razreda, prijavila se na natječaj, a nakon što su Povjerenstvo i Upravni odbor bodovali svakog od kandidata i sastavili rang listu, odabrana je za dobivanje stipendije. Izniman je ovo uspjeh ako uzmemo u obzir da se nagrađivalo samo petero od svih prijavljenih maturanata.


- Sve je krenulo kada su me jedna mama i prijateljica obavijestile kako Dinamova zaklada dodjeljuje stipendiju za sportske uspjehe učenicima završnih razreda srednje škole i studentima. Svakodnevno se bavim sportom otkad znam za sebe, a posljednjih šest godina članica sam Novljanskih mažoretkinja koje su ove godine postale državne, europske i svjetske prvakinje. Odlučila sam se prijaviti jer nisam imala što izgubiti ako probam. Bodovi su se skupljali ona temelju razine sportskog uspjeha, uspjeha u školi, školskih natjecanja i motivacijskog pisma. Nakon objave rezultata bila sam treća s 570 bodova. Sretna sam i zahvalna svima, a svi naporni sati sati treniranja godinama napokon su se isplatili i ovo će mi biti dodatna motivacija za budućnost.

 

                                                                                                                                                                      Andrea Babić, prof.

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr