Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Ravnateljica Nikolina Fijačko Filipović dobitnica nagrade Čovjek od djela

 

Ravnateljica naše škole osvojila je priznanje i nagradu Čovjek od djela u području obrazovanja koju dodjeljuje Turistička zajednica Grada Novske.

 

Ugodna atmosfera, poticajno okruženje, modernizirane učionice glavna su obilježja naše škole otkad imamo ravnateljicu na čelu. Svakodnevno se trudi kako bi ostvarila sve svoje ideje, kojih ne manjka. A kako bi to ostvarila, za nju zapravo ne postoji pojam radnoga vremena. Uvijek će rado poslušati želje i prijedloge, kako kolega, tako i učenika. Svakoga potiče na napredovanje tako da je u zadnje vrijeme nemali broj profesora promaknut u više zvanje, a i sama je postala ravnateljicom mentoricom, prva u našoj županiji - sve ovo razlozi su zbog kojih su djelatnici Srednje škole Novska odlučili prijaviti ravnateljicu na natječaj.

 

Danas je u Pučkom otvorenom učilištu održana završna podjela priznanja i nagrada za tri lokalne akcije - Čovjek od djela, Zajedno za naselje i Zeleni kutak. Čestitamo svima čiji je rad prepoznat i koji su zato i nagrađeni, a osobito smo ponosni što je među njima i naša ravnateljica!

 

                                                                                                                                                                         Andrea Babić, prof.

                                                                                                                                                                

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr