Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Transnacionalni sastanak u Grčkoj u sklopu Erasmus+ projekta

 

Od 4. do 8. svibnja 2022. naše profesorice matematike, koje kod nas vode Erasmus+ projekt Geometrician's views, bile su u Grčkoj na transnacionalnom sastanku.

 

Za profesorice Leu Božić i Gordanu Divić bio je to drugi transnacionalni sastanak. Ovoga puta imale su priliku ispričati što su do sada napravile u projektu – koje su aktivnosti provele s učenicima, kako su organizirale izložbe te što planiraju dalje raditi. Osim njih, i ostali partneri dobili su svoje vrijeme za predstavljanje vlastitih prezentacija o provedenim aktivnostima i budućim planovima.

 

I na ovom transnacionalnom sastanku imale su priliku naučiti raditi u programu NeoTrie pomoću Oculus quest VR naočala, ali ovaj puta su uspjele i malo upoznati domovinu domaćina, tj. Grčku. Jedno popodne provele su u obližnjim Meteorima – čudesnim stijenama na čijim su vrhovima manastiri. Posljednji dan imale su priliku sudjelovati i u događaju na kojem su stručnjaci držali predavanja, a one vodile radionice vezane uz aktivnosti koje su u našoj školi provele s učenicima.

 

Iz Grčke su se vratile prepune dojmova o vožnji kroz Grčku i ukusnoj hrani, ali isto tako i s pregršt novih ideja za neke nove Erasmus+ projekte.

 

                                                                                                                                                                 Gordana Divić, prof. savjetnik

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr