Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Podjela zahvalnica za projekte školske knjižnice

 

Na školskoj razini Mreže čitanja sudjelovali su Gabriel Prelesnik (3. g), Patricia Šep (4. e), Daniela Vuković (2. f), Lucija Čevizoć (2. e) te Dora Pavić (1. g). Na regionalnu razinu prošle su Patricia, Lucija i Dora, dok su Lucija i Dora uspjeh ostvarile i na nacionalnoj razini. Zadatak im je bio pročitati djelo Jurice Pavičića  Crvena voda te Susjed Marine Vujčić.

 

Jakov Jugović, Ella Bilandžija, Mia Pavlenić, Ella Klarić, Lucija Kušan i Martina Sarajlija, učenici 1. e razreda, sudjelovali su u Lektiri na mreži. Pridružila im se i Lucija Grdur (2. g). Učenici su, služeći se raznim digitalnim alatima, predstavljali djelo J. D. Salingera Lovac u žitu

 

U srijedu 15. lipnja okupili su se sudionici projekata sa svojom mentoricom Gordanom Grabovac te profesoricama Hrvatskoga jezika Sanjom Ilinić, Danijelom Pauković, Željkom Pugelnik Vuković i Andreom Babić. Ravnateljica Nikolina Fijačko Filipović uručila im je zahvalnice za sudjelovanje. Pohvalila ih je na trudu i radu i naglasila koliko je važno čitati. Čitanje, osim što razvija maštu i proširuje vokabular, utječe i na razvoj svake osobe te na kraju i uspjeh u školi. Sposobnosti kritičkog mišljenja, koncentracije, komunikacijskih vještina zasigurno će mladim ljudima dobro doći kada se upute u svijet ''odraslih''.

 

                                                                                                                                                                                   Andrea Babić, prof.

 

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr