Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Posjet Interliberu

 

Ova je školska godina izazovna zbog pandemije koja još uvijek nije zaustavljena. Unatoč teškoćama, učenici i profesori naše škole posjetili su Interliber, sajam knjige na Zagrebačkom velesajmu na koji svake godine redovno dolaze.

 

Dana 12. studenoga voditeljice Ksenija Bakran Kovačević, Edita Koren, Željka Pugelnik Vuković i Danijela Pauković dovele su svoje učenike na Zagrebački velesajam. Nakon svih sigurnosnih provjera ušli smo u „svijet knjige“. Isprva nas je iznenadio nedostatak gužve i manji broj štandova s knjigama, ali svoje smo potrebe za knjigom zadovoljili. Našlo se tu ponešto za svakoga i to po pristupačnim cijenama. Zanimljivo je bilo na promotorskom dijelu Školske knjige gdje smo sudjelovali na predstavljanju knjige izraelskog državnika Shimona Peresa koju je promovirao bivši ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. Dragan Primorac. Zadržali smo se i na štandu izdavačke kuće Meridijani na kojem smo uočili knjige poznatoga putopisca Davora Rostuhara koji je nedavno bio gost u našoj školi.

 

Najveća vrijednost ovoga posjeta jest u tome što su neki naši učenici (uglavnom učenici prvih razreda) prvi put zajedno putovali kao srednjoškolci, a oni iskusni (maturanti) znalački su odabrali knjige kojima će obogatiti svoje znanje i znatiželju te proširiti čitalačko iskustvo. Na ponos svojih voditelja mentora.

 

                                                                                                                                                                     Danijela Pauković, prof. mentor

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr