Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Donacija materijala za stolarsku školsku radionicu

 

Neophodni materijal za realizaciju praktične nastave na upit donirali su Slaven Suknjaić, Marijan Vukelić, Ante Mijić i Sandro Egredžija.

 

Slaven Suknjaić donirao je termo tretirane elemente jasenovine koje koristimo za izradu žardinjera, stolica, stolića za dnevni boravak i suvenira. Dužinsko-širinski spojene ploče omogućuju nam da iskrojimo i obradimo izuzetno kvalitetne ploče stola, sjedala stolice, a materijal je donirao Marijan Vukelić.

 

Hrastove i jasenove lamele neophodne su za izradu naših izuzetno traženih proizvoda kao što su poslužavnik, podmetači za čaše, vješalica za ključeve, stalak za salvete, razne kutijice, privjesci, stalak za vino i suveniri. Materijal nam je donirao Ante Mijić.

 

Oplemljenjene  ploče iverice različitog dezena u dimenzijama koje možemo iskoristiti u realizaciji naše nastave s ciljem da učenike naučimo kako se postavlja metalna vodilica na ladice i stranice ormarića, postavljanje vrata na korpus ormarića s obzirom na razne vrste panteva, postavljanje nosača polica, kako se postavlja rubna traka ili rubni furnir na rubove iverica. Materijal  nam je donirao Sandro Egredžija.

 

Zahvaljujem na doniranom materijalu koji nam je neophodan za kvalitetnu realizaciju praktične nastave u našoj školskoj radionici. Uz donirani materijal  možemo realizirati plan i program praktične nastave koja podrazumijeva obradu masiva i pločastog materijala za zanimanje stolar. Svakako ćemo proširiti naš proizvodni program nekim novim proizvodima.

 

                                                                                                                                                                                    Jasenka Tutić, prof.

Dokumenti za preuzimanje



Povratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr