Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Atletika - županijsko natjecanje za srednje škole

 

U srijedu, 20.10.2021. godine, na prostorima Sportskog centra Kutina održano je županijsko natjecanje iz atletike za mladiće i djevojke srednjih škola.

 

Kutina  je kao domaćin ugostila tri ekipe srednjih škola s njihovim voditeljima, a sudjelovale su Gimnazija Sisak, Tehnička škola Kutina te Srednja škola Novska.

Sportaši koji su predstavljali našu školu su: Ira Sogonić, Manuela Božić, Klaudia Kovačević, Lucija Mokri, Lukrecia Prka, Gabriel Prelesnik, Viktor Barešić, Irena Marenić, Marian Čelan, Florijan Andrić, Marko Rogulja, Ana Kristina Vozar, Lorena Bursać, Paulo Medner, Martin Djurić, Filip Kovačević i Tena Škledar. Njihovi mentori bili su Željko Čačić i Jan Marton.

 

Sve natjecatelje i njihove voditelje na početku je pozdravila koordinatorica školsko sportskih natjecanja SMŽ Ljiljana Gavranović. Nakon njezinih toplih riječi, natjecateljima se obratio predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ Josip Šimunović. Dobrodošlicu u Kutinu natjecateljima su poželjeli gradonačelnik grada Kutine Zlatko Babić te ravnatelj Sportskog centra Kutina Renato Habek. Također, natjecatelje je pozdravio predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Kutine Robert Kolenc.

 

Nakon otvorenja, uslijedio je natjecateljski dio. Natjecatelji su bili puni adrenalina. Svi su došli s istim ciljem, postati prvaci županije i otputovati na državno natjecanje. Prvo mjesto u ženskoj kategoriji osvojile su učenice Gimnazije Sisak, dok su naše djevojke osvojile drugo mjesto.

 

Prvo mjesto kod mladića osvojila je ekipa Tehničke škole iz Kutine, a i ovaj put mi smo osvojili drugo mjesto.

 

Učenik naše škole Marko Rogulja u kratkom razgovoru s nama izjavio je: Važno je baviti se sportom. Sport je oduvijek bio način mog života. Jako sam sretan zbog rezultata koje smo postigli na današnjem županijskom natjecanju. Jako sam ponosan na svoju ekipu i mislim da smo složan tim koji vode sjajni profesori. Veselim  se budućim sportskim natjecanjima!

 

                                                                                                                                                                                         tekst: Nika Baić, 3.g

                                                                                                                                                                                        foto: Lucija Grdur, 2.g

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr