Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Dječji tjedan

 

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija koja se obilježava od 1953. godine. Ove godine Dječji tjedan počeo je u ponedjeljak 4. listopada 2021. na Međunarodni dan djeteta, a završio u nedjelju 10. listopada 2021. Ovogodišnji moto glasio je Ljubav djeci prije svega.

 

Budući da je Novska ove godine dobila status Grad – prijatelj djece, naša škola također se uključila u obilježavanje Dječjeg tjedna. Tako su učenici 4. e razrednog odjela 8. listopada posjetili Dječji vrtić Radost. Bubamare i Pužići dočekali su nas pjesmom i recitacijom o voću i povrću. Zauzvrat, učenici su ih darivali upravo voćem i povrćem jer je ova godina proglašena Međunarodnom godinom voća i povrća. Djeca su znatiželjno sa svojim tetama pregledavala što smo im još donijeli. Našlo se tu i slikovnica, kutijica za sitne predmete, plišanih igračaka. S obzirom na to da je 2021. i Godina čitanja, dvije učenice pročitale su djeci i nekoliko bajki.

 

Djeca su radosno prihvatila naše učenike. Mališani su razgovarali s njima, a mnogi su se htjeli fotografirati. Neki učenici dobili su na dar i prve dječje crteže.

Moramo priznati da su se i naši učenici razveselili. Mnogi su se prisjetili svojih veselih dana provedenih u vrtiću (pogledajte fotografije), a voditeljice Gordana Grabovac i Danijela Pauković odlučile su da će što prije organizirati uzvratni susret u našoj školi.

 

                                                                                                                                                                          Danijela Pauković, prof. mentor

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr