Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Županijsko natjecanje u krosu za srednje škole

 

U srijedu, 6. listopada 2021. na prostorima Sportskog centra Kutina održano je županijsko natjecanje u krosu za mladiće i djevojke srednjih škola.

 

Kutina  je kao domaćin ugostila šesnaest ekipa srednjih škola s njihovim voditeljima. Naše učenike vodili su profesori Željko Čačić i Jan Marton.

 

Napetost je bila prisutna među trkačima od samog početka, ali je tu napetost ublažila koordinatorica školsko sportskih natjecanja SMŽ Ljiljana Gavranović te ih sve pozdravila toplim riječima. Atmosferu je dodatno podigao predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ Josip Šimunović, a riječi dobrodošlice trkačima su uputili gradonačelnik grada Kutine Zlatko Babić te ravnatelj Sportskog centra Kutina Renato Habek.

 

Natjecatelji su bili uzbuđeni i koncentrirani na stazu. U zraku se osjetila napeta atmosfera. Prvo mjesto u muškoj kategoriji osvojila je ekipa Srednje škole Glina dok je prvo mjesto kod djevojaka osvojila ekipa 1. Gimnazije Sisak. Pobjednici su izjavili kako se raduju državnom natjecanju. Sretni su što se njihov trud isplatio. Želimo im svu sreću na državnoj razini i neka najbolji pobijedi.

                                                                                                                                                                                  Nika Baić, 3.g

                                                                                                                                                                                  Lucija Grdur, 2.g

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr