Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Svečana podjela svjedodžbi

 

          Dana 4. lipnja 2020. godine u 17:00 sati ispred Srednje škole Novska obavljena je svečana podjela svjedodžbi završnim razredima. Ove je godine bilo pet završnih odjela i ukupno 78 maturanata. Prije samog uručenja svjedodžbi svima nazočnima obratila se ravnateljica Srednje škole Novska Nikolina Fijačko Filipović.

 

         Svjedodžbe učenicima podijelili su razrednici: Sanja Ilinić (3.p za zanimanje prodavač), Rebeka Škulić (4.e za zanimanje ekonomist), Ksenija Bakran Kovačević (3.a za zanimanja stolar i  bravar), Ivan Zelenika (4.s za zanimanje strojarski tehničar) i Gordana Divić (4.g za smjer opća gimnazija). 

 

            Nagrade za odličan uspjeh i uzorno vladanje kroz sve četiri godine školovanja uručila je ravnateljica Nikolina Fijačko Filipović. Učenici koji su dobili ovu nagradu su: Matej Keđemet (4.s), Mia Babić, Klara Bukvić, Gabrijela Ćumurdžić, Hanna Kuruzović, Franco Nemo, Nika Sogonić, Karla Šimičić, Leonardo Štavalj-Ladišić, Lucija Veble, Iva Vidaković, Antonia Zovak i Zvonimir Žunić (4.g).

 

              Nagrade za prvo mjesto na Međunarodnom sajmu vježbeničkih tvrtki dobile su učenice Mia Ciprijanović, Anamaria Ivakić i Sandra Vuković (4.e) te Karlo Sladojević (3.a) za treće mjesto na državnom prvenstvu školskih klubova u badmintonu.

 

               Ove školske godine imenovane su i najbolje učenice generacije. To su Gabrijela Ćumurdžić i Lucija Veble, učenice 4. g razreda. One su svoje četiri godine obrazovanja završile s uspjehom 5,0. Upućujemo im čestitke jer su one ponos ne samo naše škole, nego i našega grada. Njima je čestitke uputio i darivao cvijećem gradonačelnik grada Novske Marin Piletić koji se na kraju obratio svim maturantima.

 

              Uime svih maturanata zahvalila se ravnateljici, profesorima i roditeljima učenica 4.g razreda Iva Vidaković. Uz zahvalu, nostalgično je rekla: „Nakon ove večeri više ništa neće biti isto. (…) Sjedenja u školskim klupama i iščekivanja školskog zvona više nema, sve ostavljamo iza sebe.“

 

              Na kraju su voditelji programa Danijela Pauković i Josip Marijan poželjeli maturantima uspjeh na državnoj maturi i dobar provod na maturalnoj večeri na koju su se uputili nakon programa.  

 

 Danijela Pauković, prof.

 

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr