Select the search type
  • Site
  • Web
Search

Vijesti

ČETVRTA EUROPSKA OZNAKE KVALITETE ZA e-TWINNING PROJEKTE UČENIKA EKONOMISTA

Lijepo je dobiti ovakvu poruku:

Čestitamo! Vaša škola je nagrađena Europskom oznakom kvalitete za izvrsnost rada u eTwinning projektima. To znači da su vaš rad, rad vaših učenika i vaše škole prepoznati na najvišoj europskoj razini. Kao rezultat toga dobit ćete certifikat koji možete priložiti na svoje web-mjesto i prikazati na istaknutom mjestu u svojoj školi. Također, vaš će projekt biti prikazan u posebnom području na Europskom portalu na www.etwinning.net. Još jednom čestitamo na ovom jedinstvenom postignuću i nadam se da ćemo se možda sresti na nekom od eTwinning događaja tijekom godine. eTwinning Team“.

Dana 28. listopada 2021. godine ovakvu smo poruku dobili za tri eTwinning projekta na međunarodnoj razini u kojima smo sudjelovali s našim partnerima iz Španjolske, Portugala, Litve, Grčke, Jordana, Albanije, Azarbajdžana, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Rumunjske, Bugarske, Ukrajine, Tunisa i Turske. To su projekti: Add a Color to Nature, „History & Business i All days together. Prošle godine smo dobili europsku oznaku kvalitete za projekt Life & Money i to je znak da radimo aktivno i kvalitetno u području ekonomije i ekologije.

Hvala učenicima koji su vrijedno radili, uz ostale obveze u školi, na materijalima koje sam prezentirala na stranicama navedenih eTwinning projekata. Neki od učenika, koji su sudjelovali u ovim projektima, sada su studenti ili su već na svojim radnim mjestima, ali je potrebno naglasiti njihov velik doprinos u realizaciji svih zadataka. Naše aktivnosti su uvijek usmjerene na projekte u području ekonomije i ekologije čije teme istražujemo, pišemo o njima članke ili prezentacije, kreiramo loga, razmjenjujemo materijale, iskustva i praktične primjere s našim projektnim partnerima, služimo se različitim digitalnim alatima pri obradi zadanih projektnih zadataka, promičemo izvannastavne aktivnosti te potičemo izvrsnost kod učenika.

Sve navedene aktivnosti obuhvaćene su kroz školski projekt Financijsko opismenjavanje mladih kojim želimo podići razinu pismenosti i stvoriti osnovu za donošenje pravilnih financijskih odluka u svakodnevnom životu.

Zdenka Marton, prof. savjetnik

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr