Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Svjetski dan osoba s Downovim sindromom

 

Obilježili smo Svjetski dan osoba s DOWNOVIM SINDROMOM nošenjem šarenih čarapa.

 

Pročitaj više

Dobrovoljno darivanje krvi

 

I ove godine, u suradnji s Crvenim križem Novska, organizirali smo predavanje o dobrovoljnom darivanju krvi za sve učenike završnih razreda gimnazije, ekonomskog smjera, prodavača te bravara i stolara.

 

Pročitaj više

Pobjednici natječaja Hrvatskog ureda za osiguranje

 

Povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca Hrvatski ured za osiguranje organizirao je nagradni natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola u periodu od 18. – 23. ožujka 2018. u kojem su, između pedesetak škola iz Hrvatske, učenici trećeg razreda ekonomskog usmjerenja naše škole osvojili prvo mjesto.

Pročitaj više

Poluzavršnica košarke

 

U četvrtak 15. ožujka 2018. godine, kao i prošle godine, održavala se poluzavršnica košarke u dvorani SŠ Novska. 

Pročitaj više

Zanimljiv video uradak naših ekonomista

 

Učenici 3.e razrednog odjela u sklopu predmeta Komunikacijsko-prezentacijske vještine kod profesorice Marijane Frkat Adžijević imali su zadatak napraviti video vijesti po uzoru na tri vodeće televizijske kuće u Republici Hrvatskoj.

Pročitaj više

Preventivno-edukativni program KLIK

 

Dana 19. ožujka 2018. u našoj školi predstavnik Hrvatskog autokluba mr. sc. Krešimir Viduka održao je interaktivno predavanje za sve učenike završnih razreda (4.g, 4.e, 3.a, 3.p) u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske.

Pročitaj više

Druga mjesta iz Hrvatskoga jezika

 

Naše su učenice osvojile druga mjesta na županijskoj razini natjecanja iz Hrvatskoga jezika u Hrvatskoj Kostajnici 5. ožujka 2018.

Pročitaj više

Europski kviz o novcu

 

Četveročlani tim učenika uspješno je sudjelovao  u Europskom kvizu o novcu  koji se prvi puta provodi u Hrvatskoj i Europi.

Pročitaj više

Pink shirt day

 

Pink shirt day ili Dan ružičastih majica dan je borbe protiv vršnjačkog nasilja i obilježava se zadnje srijede mjeseca veljače. 

Pročitaj više

Pobjednici međunarodnog natjecanja!

 

Učenici ekonomisti Srednje škole Novska pobijedili su na 16. Međunarodnom sajmu vježbeničkih tvrtki održanom 7. ožujka u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski s tvrtkom Slavonka d.o.o. Sudjelovalo je 46 vježbeničkih tvrtki iz 27 škola, 23 grada, 14 županija i 4 države.

Pročitaj više

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr