Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Popravni ispiti

 

Popravni ispiti za jesenski rok školske godine 2017./2018. održat će se 23. i 24. kolovoza u 8 sati.

Pročitaj više

Najuspješniji učenici Sisačko-moslavačke županije

 

19. svibnja 2018. godine u prostoru Državnog arhiva u Sisku održala se dodjela priznanja i nagrada učenicima osnovnih i srednjih škola te njihovim mentorima s područja Sisačko-moslavačke županije, a koji su protekle školske godine osvojili neka od tri prva mjesta na državnim natjecanjima.

Pročitaj više

Dodjela priznanja državnim i međudržavnim prvacima

 

U petak, 8. lipnja 2018., u Hotelu Antunović u Zagrebu, održana je svečanost dodjele nagrada Faust Vrančić učenicama i učenicima za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima u strukovnim disciplinama i priznanja osvajačima medalja i nagrada na međunarodnim natjecanjima.

Pročitaj više

Potpisivanje Ugovora o pravu korištenja školske sportske dvorane

 

Dana 21. lipnja 2018. potpisan je Ugovor o pravu korištenja školske sportske dvorane u Novskoj za potrebe Grada Novske i sportskih klubova u Zajednici sportskih udruga Grada Novske.

Pročitaj više

Suvremeni praktikum za prodavače

 

Učenici koji se školuju u zanimanju prodavač, i oni koji će taj smjer tek upisati školske 2018./2019. godine,  imaju u našoj školi suvremene materijalne uvjete  i odvijanje nastave u praktikumu.

Pročitaj više

Prvo mjesto na sportskim igrama u Mengenu

 

Troje učenika naše škole sudjelovalo je na Međunarodnim igrama u njemačkom gradu Mengenu koje su se održavale od 8. do 10. lipnja 2018. godine. Naši učenici bili su odlični i u deseteročlanoj ekipi grada Novske doprinijeli ukupnoj pobjedi te osvojili Zlatni pokal.

Pročitaj više

Obavijest učenicima

 

Za prigovore na objavljene privremene rezultate državne mature učenici se mogu obratiti ispitnoj koordinatorici Željki Pugelnik Vuković 12. i 13. srpnja 2018. u vremenu od 9 do 12 sati.

Pročitaj više

Zeleni filmovi u vašoj školi

 

Program Zeleni filmovi u vašoj školi uspješno je proveden u Srednjoj školi Novska u razdoblju od 16. do 30. svibnja ove godine. Nositelj programa je Ekološko-socijalni forum iz Rijeke, a podržan je od mnogih ustanova, udruga i jedinica regionalne i lokalne  samouprave.

Pročitaj više

SOELA

 

U Sisku je uspješno održana još jedna utrka solarnih automobila SOELA, šesta po redu. Organizator je bila Tehnička škola Sisak, a utrka, konferencija i izložba održani su 8. i 9. lipnja 2018. 

 

Pročitaj više

Zdrav za 5

 

I ove školske godine realizirali smo projekt Zdrav za 5. Bavimo se temom Štetnost i posljedice konzumiranja droga i Ovisnostima o igrama na sreću.

Pročitaj više

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr