Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Antonia Zovak pobjednica literarnog natječaja

 

Antikorupcijsko povjerenstvo Sisačko-moslavačke županije pokrenulo je nagradni natječaj Prekriži korupciju za učenike osnovnih i srednjih škola. Otvaranjem izložbe radova i uručivanjem priznanja i nagrada najuspješnijim učenicima 10. prosinca obilježen je Međunarodni dan borbe protiv korupcije.

 

Antonia Zovak, učenica 3. razreda gimnazije, napisala je literarni uradak o borbi protiv korupcije. Budući da su njezini pisani uratci i inače više nego odlični, nadali smo se da će i ovaj dobro proći. Svojim zrelim i realnim načinom razmišljanja Antonia je na kraju osvojila prvo mjesto u našoj županiji te osvojila poklon bon od 500 kuna kao i promotivne materijale te zanimljivu igru. U svemu ovome pratila ju je mentorica Andrea Babić.

 

Jamina Jovev, predsjednica Povjerenstva, naglasila je kako se na ovaj način već od osnovne škole želi osvijestiti djecu o korupciji, njezinim negativnim učincima te načinima kako ju spriječiti. S obzirom da su Hrvati mišljenja kako je korupcija ušla u sve pore našega društva, prema istraživanjima, ovo je mali pomak u borbi s takvim devijantnim procesima.

 

                                                                                                                                           Andrea Babić, prof.

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr