Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Zdrav za 5

 

I ove školske godine realizirali smo projekt Zdrav za 5. Bavimo se temom Štetnost i posljedice konzumiranja droga i Ovisnostima o igrama na sreću.

 

Poznato je da projekt započinjemo edukativnim predavanjima učenicima prvih razreda i njihovim roditeljima te učenicima drugih razreda u suradnji s psihologinjom Nikolinom Matekalo, dr. Suzanom Fabijanić iz Zavoda za javno zdravstvo te policijskim djelatnikom Slavkom Jerkovićem i njegovim suradnicima, kontakt policajcem Milanom Pilipovićem i Melitom Mihalić iz Crvenog križa Novska.

 

Cilj ovog projekta je usvajanje zdravih stilova života i aktivno mijenjanje stavova o nužnosti zaštite okoliša i prirode.

 

Druga faza projekta obuhvaća niz aktivnosti naših učenika i njihovih nastavnika mentora. Učenici su izrađivali uporabne predmete od drveta i recikliranog materijala, imali prodajne izložbe te izrađivali plakate s porukama o važnosti očuvanja prirode. Nastavnici mentori bili su Jasenka Tutić, Ankica Piličić, Zdenka Marton, Ivana Kačavenda i Slavica Čar.

                 

Projekt smo završili već tradicionalno odlaskom u Sisak dana 18. svibnja 2018.  na završnu svečanost pod nazivom Zajedno više možemo – u akciji s policijom u sklopu manifestacije Turneja radosti Sportskih igara mladih.

 

Izložili smo učeničke uratke, a naše manekenke Magdalena, Mia, Gabrijela, Tamara, Dora, Barbara, Laura i Klara prikazale su modnu reviju predmeta od recikliranih materijala. O zapaženoj reviji, prilogom i izjavama učenica, izvijestila je RTL KOCKICA.

 

                                                                                                                                                                      Slavica Čar, pedagoginja

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr