Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Dan škole

 

Dan škole ove je godine obilježen prigodnim programom, ali i sportskim nadmetanjem. 18. svibnja bio je rezerviran za proslavu 63. rođendana Srednje škole Novska.

 

Nakon pozdravnog govora zamjenice ravnateljice Danijele Pauković, učenici Antonia Zovak, Franco Nemo, Karla Šimičić te Matea Koločaj kroz svoje su sastavke objasnili kako su svi učenici naše škole različiti, a zapravo jednaki. Profesorice Gordana Divić i Andrea Babić pripremile su video koji prikazuje što smo sve radili tijekom ove školske godine. Za koja smo se sve natjecanja pripremali, u kojim smo projektima sudjelovali, koja smo mjesta posjetili i koje smo dane prigodno obilježili.

 

Učenicima i mentorima, koji vrijedno rade tijekom cijele školske godine i ostvaruju uspješne rezultate, uručene su pohvalnice kao nagrada i poticaj za daljnji rad.

 

Cjelokupan program uljepšale su mažoretkinje Gabrijela Ćumurdžić i Sara Kujundžić svojom plesnom točkom, a svoj doprinos dali su i naši učenici i učenici Glazbene škole dvjema pjesmama.

 

Ono što se cijelo vrijeme iščekivalo bile su nogometne utakmice. Pobjednička ekipa nakon odigranih parova bila je momčad 3. razreda ekonomskog smjera. Nakon meča naših zlatnih i brončanih badmintonaša iz Poreča, uslijedila je ona najzanimljivija utakmica – utakmica između 3. e i profesora naše škole.

 

Ovoga puta učenici su bili uspješniji, iako nije bilo najvažnije pobijediti, nego se dobro zabaviti i družiti na malo drugačiji način.

 

                                                                                                                                                                        Andrea Babić, prof.

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr