Select the search type
  • Site
  • Web
Search

VIJESTI

Pobjednici natječaja Hrvatskog ureda za osiguranje

 

Povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca Hrvatski ured za osiguranje organizirao je nagradni natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola u periodu od  18. – 23. ožujka 2018. u kojem su, između pedesetak škola iz Hrvatske, učenici trećeg razreda ekonomskog usmjerenja naše škole osvojili prvo mjesto.

 

Kreativni zadatak u kojem su škole trebale organizirati radionice, učenici odigrati edukativnu društvenu igru „Manje rizika – više zabave“ te poslati zajednički osvrt o tome kako im je igra pomogla u shvaćanju važnosti i uloge osiguranja, učenici 3. e zajedno s mentoricom Zdenkom Marton, odradili su maštovito i kreativno te oduševili žiri maštovitim i suvremenim pristupom unapređivanju financijskih vještina.

 

Zabavne i kreativne kartice iz igre „Manje rizika – više zabave“ uvelike su pomogle učenicima u shvaćanju važnosti osiguranja te kako im osiguranje može pomoći u svakodnevnim životnim situacijama.

 

Izradili su „Drvo osiguranja“, plakate na temu osiguranja i fotografije kojima slikom pokazujemo izazove i važnost osiguranja. Umjesto klasičnog osvrta napisali su pjesmu „Naš hip-hop osvrt“.

 

Kreativni tim učenika ovim je nagradnim natječajem osvojio osobno računalo za svoju školu, dok su učenici osvojili 12 poklon kartica u iznosu od 100 kn za Cinestar kina.

                                                                                                 

                                                                                                                                                                                                           Zdenka Marton, prof. savjetnik 

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

KONTAKTIRAJTE NAS

Tina Ujevića 2/a

44330 Novska

OIB: 21419265667

tel: 044 600 045

e-mail: ss-novska@ss-novska.skole.hr